JEPVĢ īsteno jauniešu iniciatīvu projektu “Paplašini robežas!”

Jāņa Eglīša Preiļu Valsts ģimnāzija Preiļu novada pašvaldības Preiļu novada jauniešu iniciatīvu projektu konkursa “Paplašini robežas!” ietvaros īsteno projektu SSS! (Skolēni, Spēles, Sadarbība)

Ar mērķi veicināt skolēnu savstarpējo komunikāciju un aktivitāti Jāņa Eglīša Preiļu Valsts ģimnāzijā (JEPVĢ), projekta “SSS! (Skolēni, Spēles, Sadarbība)” ietvaros, tiek īstenots jauns iniciatīvu projekts, kuru atbalsta Preiļu novada pašvaldība. Projekts tiek realizēts no 13. augusta līdz 31. oktobrim, un tajā iesaistīti gan JEPVĢ skolēni, gan citu Preiļu skolu jaunieši.

Projekta gaita un aktivitātes: Projekta laikā tika veikta aptauja, lai noskaidrotu, kuras galda spēles skolēni vēlētos redzēt savā skolā. Šī aptauja tika izstrādāta ar mērķi nodrošināt, ka iegādātās spēles būs interesantas un saistošas pašiem skolēniem. Aptauja norisināsies no 9. septembra līdz 13. septembrim, un visi JEPVĢ skolēni tiek aicināti aktīvi piedalīties. Pēc aptaujas rezultātu apkopošanas tiks iegādātas vispieprasītākās galda spēles, kas tiks izvietotas skolas gaiteņos un citās pieejamās telpās. Tāpat projekta laikā tiks rīkoti regulāri galda spēļu turnīri un citas aktīvās atpūtas pasākumi, kas sekmēs skolēnu iesaistīšanos un sociālo mijiedarbību.

Rezultāti un ieguvumi: Projekta “SSS!” rezultātā tiks radītas jaunas un aizraujošas brīvā laika pavadīšanas iespējas, kas veicinās skolēnu savstarpējo komunikāciju un samazinās mobilo telefonu lietošanu starpbrīžos. Tas palīdzēs uzlabot skolas atmosfēru, veicinās skolēnu emocionālo un sociālo attīstību, kā arī veidos pozitīvas saiknes starp dažādu skolu jauniešiem.

Aicinājums sabiedrībai: Aicinām visus JEPVĢ skolēnus aktīvi piedalīties aptaujā, kas norisināsies no 9. līdz 13. septembrim, un izteikt savas vēlmes par vēlamajām galda spēlēm. Jūsu viedoklis palīdzēs veidot draudzīgāku un sociāli aktīvāku skolas vidi.

Sekojiet līdzi turpmākajām aktivitātēm, kas tiks organizētas projekta ietvaros!

print

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.