Jauniešu pašpārvalde piedalās saliedēšanās nodarbībā projekta “SP Kontakts3” ietvaros

30. septembrī JEPVĢ pašpārvaldei notika īpaša saliedēšanās nodarbība, kuru vadīja uzņēmuma “MeYouOne” vadītāja Ieva Jūhansone. Nodarbība norisinājās Preiļu pašvaldības iniciatīvas izglītības iestāžu pašpārvalžu atbalstam projekta “SP Kontakts3” ietvaros.

Pasākuma laikā pašpārvaldes dalībnieki iepazinās gan ar savām, gan citu dalībnieku īpašībām, mācījās sastrādāties un saliedēties. Nodarbības sākumā jaunieši dalījās ar savām spējām un rakstura iezīmēm, kas palīdzēja izveidot kopīgu sapratni un sadarbības spējas.

Pašpārvaldes dalībniece Paula (10.A) stāsta, ka “Vakara gaitā arī “stalkojām” viens otru, komandās izdomājām dažādus neformālās izglītības uzdevumus un sacentāmies, lai pilnveidotu komandas darbu un izpratni vienam par otru.”

Šīs aktivitātes galvenais mērķis bija veicināt pašpārvaldes saliedētību, palīdzot atrast katra dalībnieka stiprās un vājās puses. Nodarbība sniedza iespēju veidot spēcīgu, vienotu komandu, kas spēs aktīvāk un kvalitatīvāk sadarboties un iesaistīties skolas dzīvē. Šī saliedēšanās radīja jaunu enerģijas un entuziasma devu turpmākajam darbam pašpārvaldē.Nodarbības noslēgumā pašpārvaldes komanda mielojās ar gardām picām, noslēdzot vakaru uz pozitīvas nots.

Projekts īstenots Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2024.-2026. gadam ietvaros.

Sintija Ančeva, projekta koordinatore

print

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.